Romanian Shipping - Tricolor
RomanianShipping.com
Contact&Suport
> Suport
> Despre Noi
Compania Noastra
> Diviziile Noastre
> Cariere
HomeTransport America RomaniaPachete MiamiTransport China RomaniaColete Romania-AmericaTransport Australia-RomaniaMiddle East-RomaniaBusiness to BusinessTaxe VamaleTransport CanadaTransport UKContact RomanianShipping
Terms
Transport America Romania SUA Transport America Romania SUA USA
Door-to-Door International Delivery
Whatsapp transport pachete MOBILE3
office@romanianshipping.com
+40751.913.325
Alerte
> Constientizarea cu privire la fraude
> Informatii Importante
Rapid. Ieftin. Sigur
PARERILE CLIENTILOR
Rapid. Ieftin. Sigur
IMPORTA BUNURI DIN STATELE UNITE LA CEL MAI MIC COST DE TRANSPORT 
Buying:
Cumparam produse in numele companiei Dvs de la diversi furnizori din Statele Unite si le trimitem la unul dintre depozitele noastre;
Pick-up:
Ridicam marfa de la depozitele furnizorilor si o aducem in depozitele noastre in vederea consolidarii si trimiterii in Romania;
Consolidation:
Consolidam marfa sosita de la diversi furnizori din America pentru a o trimite intr-un singur transport in Romania;
Warehousing:
Depozitam marfa sosita de la mai multi furnizori pentru a se intregi si trimite intr-un singur transport;
Marfa este paletizata si securizata pentru a fi trimisa in Romania;
Air Shipping | Cargo & Express:
Marfa pleaca paletitaza si securizata saptamanal sau bisaptamanal in Romania pe Aeroportul Otopeni;
Durata tranzitului este de 3-4 zile;
Customs Clearing:
Formalitatile vamale din Romania pot fi realizate atat in regie proprie sau veti beneficia de serviciile de comisionariat vamal oferite de RomanianShipping;
Door Delivery:
Dupa primirea "liberului de vama", marfa poate fi ridicata direct de la depozitul nostru din Bucuresti sau poate fi livrat la depozitul/sediul companiei importatoare;
Romanian Shipping - Tricolor Whatsapp transport pachete MOBILE3
office@romanianshipping.com
+40751.913.325
Whatsapp transport pachete MOBILE3
office@romanianshipping.com
+40751.913.325
Consolidare si transport marfa america romania
SERVICII:
Marfa este primita zilnic de responsabilul de depozit
Se reambaleaza daca este nevoie si se consolideaza intr-un singur transport / palet
Saptamanal pleaca curse cargo cu avionul catre Romania
In Romania, sunt asigurate serviciile vamale prin Agentul nostru vamal autorizat
REDUCE COSTUL DE TRANSPORT:
REDUCE RISCUL DE DETERIORARE AL PRODUSELOR
TIMP DE TRANZIT EXACT
SCADE TIMPUL DE TRANZIT LA VAMA
UN SINGUR TRACKING NO
ASISTENTA IN PROCESUL DE VAMUIRE

Un consolidator ofera urmatoarele servicii:
1. Gruparea expeditiilor: Consolidatorii combina transporturi mai mici de la mai multi clienti într-o singura expeditie mai mare pentru a reduce costurile si pentru a imbunatați eficienta.
2. Selectarea transportatorului: Consolidatorii selecteaza cel mai bun transportator pentru o expediere pe baza unor factori precum costul, timpul de tranzit si fiabilitatea.
3. Documentatie: Consolidatorii ajuta la pregatirea și depunerea documentatiei necesare pentru expediere, cum ar fi declaratiile vamale si bills of landing.
4. Asigurare: Consolidatorii pot ajuta la asigurarea unei acoperiri de asigurare pentru transporturi, pentru a le proteja impotriva pierderilor sau a daunelor in timpul tranzitului.
5. Urmarire si monitorizare: Consolidatorii ofera urmarirea și monitorizarea in timp real a expedierilor pentru a se asigura ca acestea sunt livrate la timp si in stare buna.
6. Serviciu clienti: Consolidatorii ofera asistența si asistenta clienților pe tot parcursul procesului de expediere, inclusiv raspunzand la întrebari si abordand orice probleme care pot aparea.
7. Reduceri de volum: Consolidatorii pot negocia reduceri de volum cu transportatorii in numele clientilor lor, contribuind la reducerea costurilor de transport.

Un air freight forwarder este o companie care se ocupa de organizarea si managementul transportului aerian de marfuri pentru clientii sai. Acestea functioneaza ca intermediari intre clienti si linii aeriene, oferind servicii de planificare a traseului, negocierea tarifelor de transport, obtinerea permiselor necesare si asigurarea unui traseu sigur si eficient pentru marfuri. Air freight forwarder-ii ofera, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi depozitarea, manipularea si incarcarea/descarcarea marfurilor, in scopul de a usura procesul de transport pentru clientii sai.
Air freight forwarder Air cargo International air freight Air freight shipping Air shipment Air logistics Air transportation Air freight rates Air freight services Air freight carrier
Air freight shipping
Air shipment
Air logistics
Air transportation
Serviciile unui Consolidator de marfa Ce este un Air Freight Forwarder.
Un Air freight carrier este o companie care ofera servicii de transport aerian pentru transportul de marfuri si marfuri. Aceste companii folosesc aeronave pentru a transporta marfuri dintr-o locatie in alta, oferind o modalitate rapida si eficienta de a muta marfurile pe distante lungi.
Transportatorii aerieni de marfa joaca un rol crucial in lantul global de aprovizionare, facilitand circulatia marfurilor pentru diverse industrii, inclusiv productie, comert cu amanuntul și agricultura.
Air freight carrier transport marfa america romania Air freight services transport marfa pachete romania america romania
Serviciile de transport aerian (Air freight services) se refera la transportul de marfuri si marfuri pe calea aerului. Aceste servicii sunt furnizate de transportatorii aerieni de marfa si presupun utilizarea aeronavelor pentru a transporta marfuri dintr-o locatie in alta.
Serviciile de transport aerian de marfa sunt de obicei folosite pentru a transporta marfuri rapid pe distante lungi si joaca un rol crucial in lantul global de aprovizionare, facilitand circulatia marfurilor pentru diverse industrii.
Serviciile de transport aerian includ livrarea de la usa în usa, vamuire si manipulare speciala pentru marfuri fragile sau perisabile.
Acestea sunt adesea o optiune mai rapida in comparatie cu alte moduri de transport, cum ar fi transportul terestru sau maritim.
Air freight rates transport marfa pachete romania america romania
Tarifele de transport aerian (Air freight rates) sunt determinate de mai multi factori, printre care:

    Distanta: distanta dintre origine si destinatie este un factor cheie în determinarea tarifelor de transport aerian. Distantele mai lungi duc de obicei la rate mai mari.

   Tipul aeronavei: tipul de aeronava utilizat pentru expediere afectează si tariful. Aeronavele mai mari pot transporta mai multa marfa, dar au si costuri de operare mai mari, ceea ce duce la tarife mai mari.

 ★  Volumul și greutatea transportului: volumul și greutatea transportului joaca, de asemenea, un rol în determinarea tarifelor de transport aerian. Cu cat se expediază mai multă marfa, cu atat rata este mai mare. Greutatea volumetrica poate influienta costrul de transport.

   Urgenta: transporturile urgente au, de obicei, tarife mai mari in comparatie cu transporturile neurgente.

   Sezonalitate: tarifele de transport aerian pot fi, de asemenea, influentate de cererea sezoniera pentru servicii de transport maritim. in timpul sezonului de varf, cum ar fi sarbatorile, tarifele pot fi mai mari din cauza cererii crescute.

 ★  Costurile combustibilului: fluctuatiile preturilor la combustibil pot afecta, de asemenea, tarifele de transport aerian.

Tariful final de transport aerian este o combinatie a acestor factori si poate varia intre transportatori si rute.
Compania noastra compara constant preturile de la mai multi transportatori pentru a ne asigura ca obtinetinem cea mai buna oferta pentru expedierea dvs.
Air cargo transport marfa pachete romania america romania
Air cargo este o forma de transport de marfa prin intermediul avioanelor.
Acesta poate include marfuri variate, cum ar fi produse alimentare, echipamente electronice, materiale de constructie si altele.
Avand in vedere viteza cu care poate fi transportata marfa, air cargo este utilizat în special pentru transportul de produse sensibile la timp sau pentru a expedia marfuri pe distante lungi intr-un mod rapid și eficient.
Tarifele pentru air cargo sunt determinate de mai multi factori, inclusiv distanta, volumul si greutatea marfii, urgenta si alti factori.
International air freight transport marfa pachete romania america romania
Transportul aerian international (International Air Freight) se refera la transportul de marfuri si marfuri pe calea aerului peste granitele internationale.
Aceasta poate implica transportul de marfuri dintr-o tara in alta sau intre diferite regiuni ale lumii.
Serviciile de transport aerian international de marfa sunt furnizate de transportatorii aerieni de marfa si implica, de obicei, utilizarea unor avioane comerciale pentru a transporta marfuri rapid și eficient.
Costul serviciilor de transport aerian international este de obicei mai mare decat alte moduri de transport, datorita timpului si resurselor crescute necesare pentru transporturile internationale, inclusiv vamuirea, controlul de securitate și alte cerințe.
Cu toate acestea, transportul aerian international este adesea metoda preferata de transport pentru marfurile sensibile la timp sau perisabile, precum și pentru transporturile de mare valoare sau urgente care necesita livrare rapida.
Ce este INCOTERMS transport marfa pachete romania america romania
Incoterms (termeni comerciali internationali) sunt un set de reguli si definitii standardizate, stabilite de Camera de Comert Internatională (ICC), care sunt utilizate pe scara larga in comertul international pentru a determina responsabilitatile cumparatorilor si vanzatorilor in livrarea marfurilor.
Acestea ofera claritate cu privire la cine este responsabil pentru transportul, asigurarea, vama și alte costuri si subliniaza obligatiile fiecarei parti in procesul de livrare.
Cea mai recenta versiune a Incoterms este Incoterms 2020, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2020.
EXW – Ex-Works transport marfa pachete romania america romania DAP – Livrare la locul stabilit transport marfa pachete romania america romania DDP – Taxe vamale de livrare achitate transport marfa pachete romania america romania CIP – Cost de transport și asigurare achitate transport marfa pachete romania america romania BENEFICIILE CONSOLIDARII MARFII transport marfa pachete romania america romania FCA – Gratuit la transportator transport marfa pachete romania america romania DPU – Livrare la locul descărcării transport marfa pachete romania america romania FAS – Gratuit lângă navă transport marfa pachete romania america romania CPT – Cost de transport achitat transport marfa pachete romania america romania CIF – Cost, asigurare și marfă transport marfa pachete romania america romania FOB – Îmbarcare gratuită transport marfa pachete romania america romania Comisionariat Vamal transport marfa pachete romania america romania Customs Clearance transport marfa pachete romania america romania

Compania noastra ofera o gama completa de servicii de comisionare vamala, cum ar fi declararea marfurilor extracomunitare la import/export, declaratii vamale (primara, complementara, de valoare in vama, samd), servicii de reprezentare si asistenta vamala, asistenta la vamuire si reprezentare vamala, inclusiv plata drepturilor vamale in numele si la ordinul clientilor.
Va putem oferi servicii de comisionare vamala atat ca servicii integrate la cele de transport international aerian cat si separat.

Procesul de Customs Clearance sau Vamuire este procesul de declarare si verificare a marfurilor importate sau exportate catre autoritățile tarii in care marfurile sunt transportate.
Acest proces include inspectia bunurilor, plata taxelor si taxelor și obtinerea permiselor și licentelor necesare.
Scopul vamuirii este de a se asigura ca marfurile respecta legile si reglementarile tarii si de a colecta venituri in numele guvernului.
Marfurile comerciale care pot fi transportate cu avionul includ produse precum:
    Electronica si componente electronice
   Textile si imbracaminte
    Produse alimentare si bauturi
    Medicamente si echipament medical
    Machinery and Industrial Equipment
    Articole de papetarie și birotica
    Produse chimice
    Produse din metal
    Produse din materiale plastice
Acestea sunt doar cateva exemple si regulile privind transportul acestor produse variaza in functie de regulamentele aeroporturilor si ale diferitelor tari, asa ca este important sa se consulte regulamentele specifice inainte de a transporta orice marfa comerciala.
Marfuri transportabile cu avionul transport marfa pachete romania america romania
Transportul cargo aerian este modalitatea de a transporta marfa prin intermediul unui avion, fie incarcat in compartimentul de bagaje al unui avion de pasageri, fie prin avioane specializate pentru transportul de marfuri.
Acesta poate fi utilizat pentru a transporta produse fragile sau perisabile, precum si produse voluminoase sau grele care nu pot fi transportate prin alte mijloace de transport.
Transport Cargo Aerian transport marfa pachete romania america romania Transport Cargo Aerian transport CARGO SAPTAMANAL pachete romania america romania transport_aerian_cargo1 Customs-clearance-COMISIONARIAT VAMAL TRANSPORT AERIAN AMERICA ROMANIA CONSOLIDARE MARFA TRANSPORT AMERICA ROMANIA AIR FREIGHT FORWARDER TRANSPORT AMERICA ROMANIA INCOTERMS Transport Cargo Aerian transport CARGO SAPTAMANAL pachete romania america romania Whatsapp transport pachete servicii integrate de transport aerian cargo servicii integrate de transport aerian cargo freight forwarding romanianshipping servicii integrate de transport aerian cargo freight forwarding romanianshipping 2